Standok, folyamatos programok

Compassport Hotelanimáció

Ha mindig is álmodoztál arról, hogy egyszer kipróbáld, milyen az élet külföldön, most itt a lehetőség! A Compassport Hotelanimáció csapata rövid-és hosszútávú munkalehetőséget kínál 18-30 éves fiataloknak, első sorban szállodai animáció területén. Hogy ez mit jelent? Játékok, gyerekfoglalkozások, interaktív programok levezénylését például, de a többit majd elmesélik ők maguk. A Scoutland alatt végig megtalálható lesz a standjuk.

Magyar Európai Dzsembori Csapat

A 2020-as lengyelországi Eurojam-en természetesen Magyarország is képviselteti magát. Ha szeretnél részt venni egy nemzetközi cserkészeseményen, bővebb információkra lenne szükséged, vagy egyedi kérdéseid vannak, keresd bátran a magyar kontingens standját!

Kispap sátor

Hitről, elköteleződésről, hivatásról lehet beszélgetni Bársony Árpi és Rónaszéki Janó negyedéves kispapokkal ebben a sátorban. Ha van olyan kérdésed a papsággal kapcsolatban, amit eddig nem volt alkalmad feltenni, itt most megteheted.

Újraélesztés

Az elsősegély szakágnak köszönhetően idén is megtanulhatod, hogy hogyan kell a szabályos, szakszerű újraélesztést végezni. Olyan tudás ez, ami szinte kötelező minden ember számára, hiszen bármikor szükség lehet rá.

Selfiemat

Nincsen fesztivál selfie-k nélkül!
Persze, mi sem egyszerűbb ennél. A saját telefon használatán túl viszont vicces kellékekkel és egy remek berendezéssel szeretnénk segíteni, hogy igazán szuper képek készüljenek.
Itt lehetőséged nyílik arra is, hogy kézzel fogható képpel örökítsd meg a Scoutland hangulatot, de a Selfiemat kezelőfelületén beléphetsz a saját Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, vagy bármilyen más közösségi oldalon levő profilodra is, és azonnal megoszthatod a készült képeket.

Íjvadász

Íjvadászat – küzdő csapatsport tiszta erőből
A legkörnyezetbarátabb lövöldözős játék, hiszen nem termel hulladékot, nem fogyaszt energiát, csak a te erőd szükséges hozzá!
Hozd el őrsödet, barátaidat, és éljétek át az íjászatot modern és biztonságos környezetben!

ne pazarolj

A  ne pazarolj egy csomagolásmentes bolt és kávézó Budapesten, amit a tulajdonosok (egyébként cserkészek) “zero waste” koncepció jegyében üzemeltetnek. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók a saját edényeikbe, textílzsákjaikba kimérve tudnak élelmiszert vásárolni, pont annyit amennyire szükségük van. A boltnak lesz egy állandó standja a Scoutland-en, ahol ti is beszerezhettek fenntartható, környezetbarát termékeket!

Cserkészbazár

A fesztivál ideje alatt lehetőség lesz vásárolni a cserkészbazár már ismert termékei közül és külön, csak a fesztivál számára legyártott termékek közül is. A Cserkészbazár lesz a hivatalos marchandise shopja a fesztiválnak.

Strand

A Szabadstrandon mindennap 9 és 19 óra között lehet fürdeni, a fürdőzők biztonságára szakképzett vízimentők figyelnek. Lehetőség van vízibicikli, napozóágy, napernyő, és más sporteszközök bérlésére. A szabadstrandot üzemeltető DVG Zrt. egy ingyenes Wifivel ellátott büfével is várja vendégeket, amelynek nyitvatartását a strand rendjéhez igazították.

Nyitvatartási időn kívül a strandon fürdeni tilos!