Helyszín

Helyszín

A pontos cím: 2400 Dunaújváros Strand út 2.

Megközelíthetőség

Autóval

Északi és déli irányból a 6-os úton, vagy az M6-os autópályán érhető el Dunaújváros (észak felől a 67-es, dél felől pedig a 70-es kijáratnál érdemes lehajtani). Az Óváros nevű városrész elérése után a Magyar úton kell haladni, majd a kelet felé leágazó Szigeti úton lehet a szigetre jutni. A jobbra kiágazó utat elhagyva nem sokkal balra fordulva a Strand út már a kemping bejáratához vezet. Parkolási lehetőség a kemping előtti szakaszon az út mellett, illetve szélein.

Tömegközlekedéssel

Busszal a Dunaújváros, Százlábúhíd megállóhelyig kell utazni, majd kicsit észak felé sétálva a Magyar úton elérjük a Szigeti utat. Innentől ugyanaz, mint autóval. A lesétálandó távolság körülbelül 1 km.

Vonattal is elérhető a város, azonban Dunaújváros és Dunaújváros külső is elég messze van a szigettől (5 illetve 4,5 km), ezért aki nem akar sokat sétálni, annak célszerű autóval érkező ismerőstől segítséget kérni a bejutásban, valamint 2 busszal is lehetőség van a bejutásra, szintén a Százlábúhíd megállóhelyig átszállással a városközpontban. Alternatív vonat+buszos útvonal lehet még a Kulcson átszállás, innen közvetlen busszal elérhető a Százlábúhíd megállóhely.

Biciklivel

A résztvevők által szervezett közös biciklis útvonalakat itt fogjuk feltüntetni (ha lesz).

Vízi úton

A résztvevők által szervezett közös hajós útvonal részleteit itt fogjuk feltüntetni (ha lesz).

FONTOS!

Igény esetén szeretnénk közös utazást szervezni, külön Scoutland busszal vagy vonattal. Ha érdekel ez a lehetőség, a regisztráció során tudod jelezni! A visszajelzések alapján tudjuk eldönteni és megszervezni ennek menetét.

Ezenkívül idén is minden segítséget igyekszünk megadni a telekocsik összeszervezéséhez, ennek részleteiről hamarosan tájákoztatunk titeket!